Werkwijze speel-o-theek

In mijn Speel-o-theek vind je verschillende “kant-en-klare” puzzels om uit te proberen. Bij iedere puzzel is een duidelijk stappenplan bijgevoegd, zodat je je hond het spel stap voor stap kan aanleren, dit om frustratie te voorkomen (zowel van de hond als van het baasje …!).Dit stappenplan krijgt u, samen met de algemene voorwaarden, via mail toegestuurd na reservatie van de puzzel.

De puzzels zijn ingedeeld volgens niveau, maar dit is enkel indicatief. Een bepaalde puzzel kan voor de ene hond gemakkelijk zijn, terwijl het voor de andere hond best moeilijk is.  Starters kunnen natuurlijk best beginnen met niveau 1.

Een spel lenen

Om een spelletje te lenen kunt u gebruik maken van de webpagina van het desbetreffende spelletje. Ieder spelletje heeft zijn eigen pagina op de website van Hond & Spelen. Indien u het spel wil ontlenen, kan u bij aantal aanduiden hoeveel weken u het spel wil ontlenen (max. 3), daarna klikt u op de knop Reserveren, en vult u het bestelformulier in. U wordt dan zo snel mogelijk geinformeerd via mail over uw aanvraag en het tjdstip waarop u het kan afhalen in de winkel. De standaard uitleentermijn is één week (7 dagen), de vermelde prijs is ook per week. Als het spel reeds is uitgeleend, kan u het reserveren voor een latere periode. U wordt dan gemaild zodra het terug beschikbaar is om af te halen.

Het spel kan op afspraak afgehaald worden in Wilrijk.  De waarborg en het bedrag om te lenen dienen direct bij afhaling contant betaald te worden. U kan achteraf eventueel via mail of sms verlengen (op voorwaarde dat het spel nog beschikbaar is). De extra huurprijs wordt dan van de waarborg afgehouden bij het terugbrengen van het spel.

Een spel terugbrengen

Tegen het einde van uw leenperiode ontvangt u een sms en/of mailtje ter herinnering van de eerder afgesproken terugbreng-datum. Indien u onverwachts het spel niet kan terugbrengen, dient u dit tijdig (ten laatste één dag vooraf) te verwittigen via mail of sms. Er kunnen extra kosten in rekening gebracht worden wanneer het spel later wordt teruggebracht, zonder tijdige verwittiging.

Wij vragen u om het spel schoon en compleet terug te brengen naar de winkel tijdens de openingsuren. Indien er sprake is van ernstige beschadigingen of er ontbreken onderdelen kan dit ingehouden worden op uw waarborg.

Meer gedetailleerde informatie vindt u bij de Algemene Voorwaarden.

Lid worden van de speel-o-theek

een afspraak maken voor een workshop Hersenwerk/Hondendenksport”

een afspraak maken voor een privé consult met je hond

Me inschrijven voor de nieuwsbrief