Waarom een Speel-o-theek?

 

Er worden tegenwoordig heel veel hondenpuzzels aangeboden, waarmee je hond ongelooflijk veel plezier zou mee kunnen beleven. Maar hoe weet je als baasje wat je hond nu leuk vindt of niet? Wat als je hond met een aangekochte puzzel niet kan of wil spelen? Puzzels moet je stap voor stap doorlopen en daarmee opbouwen. De oplossing is niet altijd voor de hand liggend en vraagt concentratie en aandacht van de hond.

Door het huren van een hondenpuzzel heb je de mogelijkheid om dit samen met je hond in eigen tempo te ontdekken: wat vindt hij leuk, en met welk spelletje heeft hij het wat moeilijker?

Als Gevorderd Begeleider Hersenwerk voor honden en Instructeur Hondendenksport kan ik je daarbij helpen. Je kan steeds – voorafgaand aan het huren van een eerste puzzel – een kennismakingsworkshop Hondendenksport volgen. Meer informatie en/of afspraak maken kan je via het contactformulier op deze website of via mail info@hondenspelen.be.

In mijn Speel-o-theek vind je verschillende “kant-en-klare” puzzels om uit te proberen. Bij iedere puzzel is een duidelijk stappenplan bijgevoegd, zodat je je hond het spel stap voor stap kan aanleren, dit om frustratie te voorkomen (zowel van de hond als van het baasje …!).Dit stappenplan krijg je, samen met de algemene voorwaarden, via mail toegestuurd na reservatie van de puzzel.

Merk je problemen tijdens het uitproberen van een gehuurde puzzel, mag je mij steeds contacteren via mail  info@hondenspelen.be

En is er een bepaalde puzzel waarmee je hond echt graag speelt, dan kan je deze aankopen in mijn winkel of webshop.

 

Lid worden van de speel-o-theek

een afspraak maken voor een workshop Hersenwerk/Hondendenksport”

een afspraak maken voor een privé consult met je hond

Me inschrijven voor de nieuwsbrief