Aankoop van een puppy

Hoe kunt u zich goed voorbereiden op de komst van een hond?

Een hond (pup) in huis nemen zal grote veranderingen met zich mee brengen en het vergt aanpassingen van alle partijen.

Tijdens een adviesconsult geef ik antwoorden op uw vragen over de aankoop en opvoeding van een pup,en geef je inzicht wat het inhoudt een hond in huis te halen. Het zindelijkheidsproces, omgaan met bijt en kauwgedrag, alleen leren blijven zijn een aantal topics die kort aan bod komen.

Wil je een hond om mee te knuffelen op de bank, of wil je eindeloze wandelingen maken met je hond, of wil je juist met hem gaan sporten? Voor sommige gezinnnen is het belangrijk dat de hond goed overweg kan met kinderen, voor anderen is het belangrijker dat de hond snel leert. Heb je nog andere huisdieren waarmee je hond moet samenleven?

Je ziet, er kunnen een heleboel rassen de revue passeren, voor je een keuze kan maken. Eens de beslissing genomen, kan ik met jou de juiste fokker zoeken, die zijn pups reeds van in het nest een positieve opvoeding geeft.

Als je na lang zoeken en wachten (niet iedere fokker heeft steeds een nestje, dus het kan soms wachten zijn op een volgend nestje) eindelijke je pup in huis hebt, begint de zwaarste taak : de opvoeding van je pup!

En ook hiermee kan ik je helpen! (zie puppycoaching)

 

Tarief adviesconsult van 60 minuten : 55,00 €

Verplaatsingsvergoeding heen en terug (buiten Wilrijk) : 0,40 /km


Puppycoaching 

(voor puppies vanaf 8 weken)

Het is zo verwonderlijk om een kleine pup zo te zien groeien! Niet alleen letterlijk groeien, maar ook groeien in vertrouwen. Vertrouwen in zichzelf, én in zijn mens.

Als mens voeden we onze pup niet alleen met voeding, maar ook met vertrouwen, zorg en steun. Dit zijn de basisingrediënten voor een blije en stabiele pup!

Wil je ook dat jouw pup opgroeit tot een vrolijke en stabiele hond?

Hond&Spelen kan je hierbij helpen. Samen bouwen we mee aan de weg die je pup aflegt naar volwassenheid, dit via een positieve benadering en op het tempo van je pup.

Dus geen typische hondenschool of hondentraining. Neen, gewoon in connectie met elkaar, met begrip voor het welzijn van je pup een duurzame band opbouwen van vertrouwen en wederzijds begrip.

Een puppy coaching traject bestaat uit 4 individuele lessen van 45 minuten, maar je kan ook kiezen voor een aparte les van 60 minuten.

De basisprincipes zoals zindelijkheid, bijtgedrag, wandelen aan de lijn, alleen leren blijven, enz. kunnen aan bod komen.

Een vast programma wordt niet opgesteld, Hond&Spelen speelt vooral in op de wensen en noden van het moment.

Tarieven

Aparte les (60 minuten) : 55,00 euro/uur

Traject van 4 individuele lessen van 45 minuten : 195,00 euro (incl. verplaatsing)

Verplaatsingsvergoeding (per les) buiten Wilrijk : 0,40 euro/km 

 

 

Lid worden van de speel-o-theek

een afspraak maken voor een workshop Hersenwerk/Hondendenksport”

een afspraak maken voor een privé consult met je hond

Me inschrijven voor de nieuwsbrief