Puppycoaching Hond&Spelen

(voor puppies vanaf 8 weken)

 

Het is zo verwonderlijk om een kleine pup zo te zien groeien! Niet alleen letterlijk groeien, maar ook groeien in vertrouwen. Vertrouwen in zichzelf, én in zijn mens.

Als mens voeden we onze pup niet alleen met voeding, maar ook met vertrouwen, zorg en steun. Dit zijn de basisingrediënten voor een blije en stabiele pup!

Wil je ook dat jouw pup opgroeit tot een vrolijke en stabiele hond?

Hond&Spelen kan je hierbij helpen. Samen bouwen we mee aan de weg die je pup aflegt naar volwassenheid, dit via een positieve benadering en op het tempo van je pup.

Dus geen typische hondenschool of hondentraining. Neen, gewoon in connectie met elkaar, met begrip voor het welzijn van je pup een duurzame band opbouwen van vertrouwen en wederzijds begrip.

Ben je bereid veel tijd en geduld te investeren in je hond, en wil je je hond écht begrijpen?

Is het welzijn van je hond topprioriteit?

Dan zijn wij een goede match!

 

Een puppy coaching traject bestaat uit 4 individuele lessen van 1 uur.

De basisprincipes zoals zindelijkheid, bijtgedrag, wandelen aan de lijn, alleen leren blijven, enz. kunnen aan bod komen.

Een vast programma wordt niet opgesteld, Hond&Spelen speelt vooral in op de wensen en noden van het moment.

Het tarief voor een puppy traject op individuele basis bedraagt  245,00€, voor 4 sessies van 60 minuten (verplaatsing eerste 10 km inbegrepen). Verplaatsingskosten vanaf 10km bedragen 0,40€/km voor heen-en-terugverplaatsing.

Na het traject krijg je nog 3 maanden gratis opvolg advies via mail.

Je kan ook een individuele les aanvragen, deze duurt 60 minuten aan een tarief van 60,00€/uur.Verplaatsingskosten vanaf 10km bedragen 0,40€/km voor heen-en-terugverplaatsing.

Hond&Spelen werkt in de regio Antwerpen Zuid : Wilrijk, Berchem, Borgerhout, Deurne, Aartselaar, Edegem, Mortsel, Boechout, Hove.

Mail naar info@hondenspelen.be  of vul het formulier in op de contactpagina https://www.hondenspelen.be/contact/

 

 

Lid worden van de speel-o-theek

een afspraak maken voor een workshop Hersenwerk/Hondendenksport”

een afspraak maken voor een privé consult met je hond

Me inschrijven voor de nieuwsbrief