Puppycoaching en Puppygym Hond&Spelen

(voor puppies van 8 tot 12 weken)

Het is zo verwonderlijk om een kleine pup zo te zien groeien! Niet alleen letterlijk groeien, maar ook groeien in vertrouwen. Vertrouwen in zichzelf, én in zijn mens.

Als mens voeden we onze pup niet alleen met voeding, maar ook met vertrouwen, zorg en steun. Dit zijn de basisingrediënten voor een blije en stabiele pup!

Wil je ook dat jouw pup opgroeit tot een vrolijke en stabiele hond?

Hond&Spelen kan je hierbij helpen. Samen bouwen we mee aan de weg die je pup aflegt naar volwassenheid, dit via een positieve benadering en op het tempo van je pup.

 

Dus geen typische hondenschool of hondentraining. Neen, gewoon in connectie met elkaar, met begrip voor het welzijn van je pup een duurzame band opbouwen van vertrouwen en wederzijds begrip.

 

Ben je bereid veel tijd en geduld te investeren in je hond, en wil je je hond écht begrijpen?

Is het welzijn van je hond topprioriteit?

Dan zijn wij een goede match!

 

 

 

Hond&Spelen coaching traject start op 12 oktober 2020

 

Een puppy coaching traject bestaat uit :

  1. Een theorieles (in groep – zonder hond) van +/- 1,5 uur op een vaste locatie en datum in Wilrijk : met een Power Point presentatie krijg je alle nodige informatie over de aankoop en opvoeding van je  (toekomstige) pup. Onderwerpen zoals keuze van het ras, keuze van een fokker, ontwikkelingsfases van de pup, socialisatie, zindelijkheid, bijtgedrag, enz… komen aan bod. Je gaat naar huis met veel informatie en tips in een duidelijke hand-out, met daar bovenop een leuk welkomstpakket voor je (toekomstige) pup!
  2. Na de theorieles maken we een afspraak voor de volgende lessen : een eerste les van 1 uur gaat door bij jou thuis, waar we nog eventuele vragen over de theorieles kunnen bespreken. We bekijken hoe je pup zich voelt bij jou thuis, en passen eventueel nog enkele dingen aan. De eerste oefeningen worden uitgelegd, zoals “zit”, “plaats”, “hier”, … Deze worden eerst thuis in de veilige en vertrouwde omgeving geoefend, om later eveneens op de buitenlocatie te kunnen aanleren.
  3. Tenslotte volgen er 3 individuele lessen  van 45 minuten op onze buitenlocatie in Wilrijk, telkens op een zaterdag : naast het verder aanleren van de basiscommando’s gaan we ook wandelen en spelen met je pup! Op het puppyparcours van Hond&Spelen leert je pup ook zijn lijfje kennen en meer zelfvertrouwen opbouwen.

 

Het eerste puppy coaching traject start met een lezing/theorieles op : 12 oktober 2020 om 19u30

Locatie :  Jeugdcentrum Vizit – Heistraat 34a – Wilrijk

 

  • Het tarief voor een volledig puppy traject  bedraagt  285,00€ (verplaatsing eerste 10 km inbegrepen, voor het huisbezoek).
  • Je kan ook de lezing/theorieles (zie punt 1) van 1,5 uur apart volgen aan een prijs van 45,00€ pp. (2de persoon 30,00€)
  • Heb je graag een éénmalig advies of heb je een specifieke vraag over je pup? Dan kan je een aparte les boeken aan 60,00 €/uur. Dit kan (bij voorkeur) in mijn praktijk in Wilrijk, of indien wenselijk bij jou thuis. In het laatste geval worden extra verplaatsingskosten aangerekend.

Verplaatsingskosten voor huisbezoek vanaf 10km bedragen 0,40€/km voor heen-en-terugverplaatsing.

Na het traject krijg je nog 3 maanden gratis opvolg advies via mail.

 

Mail naar info@hondenspelen.be  of vul het formulier in op de contactpagina https://www.hondenspelen.be/contact/

 

Puppygym bij Hond&Spelen 

Pups leren hun lijf kennen door op ontdekking te gaan en te spelen. Hierdoor ontwikkelen ze balans, kracht, coördinatie, lenigheid en conditie. In het nest gaat dit als vanzelf, zeker wanneer een fokker speelmateriaal aanbiedt waar ze hun coördinatie en balans op kunnen oefenen.

Ze ontwikkelen hierdoor ook lichaamsbesef : je pup moet beseffen hoe zijn lichaam in elkaar steekt en waar het op elk momenten. Het is een leerproces dat in de loop der tijd, door het opdoen van ervaringen, wordt gevormd. 

Op de buitenlocatie van Hond&Spelen kan je pup die ervaring opdoen. Door een parcours op te bouwen, op maat van de pup, kan hij stap voor stap zijn motoriek oefenen.

Een lesje puppygym duurt 30 minuten, dit om het jonge puppylijfje niet te veel te belasten. Voor pups tot 24 weken.

Tarief : 35,00€ voor 30 minuten. Voor een abonnement van 5 lessen betaal je slechts 135,00€

Wanneer  : zaterdag op afspraak, en bij gunstig weer.

Hoe : Mail naar info@hondenspelen.be  of vul het formulier in op de contactpagina https://www.hondenspelen.be/contact/

 

 

 

 

 

 

 

 

Lid worden van de speel-o-theek

een afspraak maken voor een workshop Snuffeltijd voor je hond

een afspraak maken voor een privé consult met je hond of een traject

gratis E-book Puppytips aanvragen

Me inschrijven voor de nieuwsbrief